A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez és a célzott hirdetésekhez sütikkel (cookie-kal) gyűjt névtelen látogatottsági információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat/eltávolításukat.
Rendben
Termékek Menü

Fehér eperfa termékek

A fehér eperfa levél kivonatából készült tabletta segíthet helyreállítani a megfelelő vércukorszintet. Cukorbetegeknek ajánljuk és mindazoknak akiknek fontos a vércukorszintjük egyensúlyban tartása.

 
A kivonat a sima növényi porral szemben egy speciális technológia segítségével készül, aminek köszönhetően jóval koncentráltabb formában, ezért jelentősen nagyobb mennyiségben tartalmazza az adott növény aktív hatóanyagait.

 

A fehér eperfa kivonat olyan összetevőket tartalmaz, melyek gátolhatják, lassíthatják a cukrok/szénhidrátok (például szacharóz és keményítő) bontásáért felelős enzimek működését, és korlátozhatják azok glükózzá alakítását. Ennek eredményeképpen a szénhidrátok egy része emésztetlen formában maradhat (nem szívódik fel), mely a vércukorszint csökkenésében nyilvánulhat meg. (Nem lép fel hiperglikémia = inzulinhiányos állapot miatt fellépő magas vércukorszint) 

A fehér eperfa levél kivonata csökkentheti a koleszterinszintet és a triglicerideket a vérben, aminek köszönhetően csökkenhet az érelmeszesedés kockázata. A levelek kivonata gyulladáscsökkentő, véd a májkárosodástól, továbbá vízhajtó hatású lehet.

 

Rendezés: